Vad skulle man göra om man vann 100 mille?

Det är en grej som jag drömmer om varje gång jag är inne och vevar bland casinospelen. Att bli den där snubben som drar hem Mega Fortunes jackpot. Det var ju en kille från Finland som gjorde det och vann 154 miljoner kronor. Inte tokigt. Sedan var det ju en norsk student som drog hem den och fick 109 miljoner kronor för det besväret. Vad skulle du gjort ifall du vann 100 miljoner kronor? Jag vet knappt vad jag skulle göra. Helt klart så skulle jag ge bort lite cash till ett par personer som jag tycker behöver det. Men jag skulle behålla det mesta själv.

Säg att man skulle ha 50 miljoner kvar efter man har gett bort en massa till folk man vill ge bort pengar till. Så vad skulle man göra med de 50 som är kvar? Jag tror jag skulle köpa två bilar. En bruksbil som kanske en BWM M6 och en riktigt fräsig bil som en Audi R8. Kanske en veteranbil nu när jag tänker på det. Så två miljoner kronor går till bilar skulle man kunna anta. Sedan skulle säkert 8 miljoner gå till en bostad. Och 3 miljoner skulle gå till fritidsboende någonstans i Sverige. Och 5 miljoner skulle väl gå till ett annat fritidsboende utomlands. Redan nu är vi uppe i 17 miljoner kronor. Säg att lite spill skulle gå åt till en massa grejer man kommer på att man vill ha och att det blir 20 miljoner som ryker direkt. Nu har man såklart en del cash uppbundet i fastigheter som är värt nåt, men 30 miljoner kronor är kvar.

Om man inte fick investera dessa 30 miljoner kronor så skulle jag alltså ha omkring 500 tusen kronor om året att leva för, om vi antar att man skulle leva i 60 år till. Det är inte fy skam. Kanske skulle man jobba också och kunna bränna 700 tusen om året. Fy fasen alltså. Jag måste dra in dessa pengar från Mega Fortune snarast möjligt.