Tips på bra tidsfördriv

Tjenare gamle gosse. Jag har i min rigorösa presentation på startsidan varit tydlig med att jag gillar all typ av spel. Det är sant. För det gör jag verkligen. Igår var en sådan dag där jag dock inte hade access till min egen dator. Det är naturligtvis en stor katastrof om man inte har tillgång till sin egen dator. Inga sköna spel och ingenting som man egentligen kan göra. Dessutom hade jag så klart inget TV-spel tillhands. Så det var internet som gällde. Och internet är underbart på alla sätt. Här ska du få lite tips på bra tidsfördriv på internet.

Spel med ett syfte

Det finns en sida som heter purposegames.com och den är riktigt nice. Där kan man spela lärorika spel där det gäller att pricka in rätt svar. Min favoritkategori är geografi-kategorin. Jag kan peka ut varenda land i Europa och har ganska bra koll på alla USAs delstater. Detta tack vara purposegames. Det är kul att lära sig nya grejer.

Roby Baggio free kicks

Roberto Baggio är en av mina favoritspelare genom alla tider. Han var ett fenomen och för mig en symbol för en utomordentlig talang. Det finns ett gammalt 2D-spel som heter Roby Baggios Magical Kicks som är ganska kul. Ett tag är det kul i alla fall.

Googles offline-grej i Chrome

Här kommer det en liten bubblare. Vad ska man göra ifall man inte har något internet. Man kan använda sig av googles webbläsare Google Chrome och spela spelet som dyker upp där. Det är en T-rex som kommer att springa på en hinderbana. Du ska sedan trycka mellanslag när du ska hoppa över ett hinder. Det går snabbare och snabbare med tiden. Så det är ett busenkelt spel, men förmodligen det enda spelet som du kan spela i din webbläsare när du inte har något internet.